.

Nieuws


Hier leest u het laatste nieuws.

 

status;

AML

APD

ASN
BDM

DWL
DZL

EBG

 


 

 

ON

ON
ON
ON
ON
ON
ON


 

EMN
ENS
GRN
HAR

HVN

HOL

KKVON
ON
ON

ON

ON

OFF
ON

 

 

 


 

KMP

LMS
MFT

VHP
VNW

VTW

STWON

ON
OFF

ON

ON
OFF

ON


Stand

Laatste nieuws

12 nov. 2017
VlachtweddeDoor naderende verhuizing van de radioamateur is de post Vlachtwedde niet meer in operationeel. Hierdoor is de dekking van het Coversity netwerk minder in het oostelijk deel van de provincie Groningen en Drenthe. Er wordt naarstig naar een nieuwe locatie gezocht.

25 okt. 2017
HeerenveenOnlang is geconstateerd dat post Heerenveen ongevoelig was. De UHF-verdeelversterker die daarvoor verantwoordelijk is meegenomen naar de werkplaats en weer terug geplaatst.Nu is alles in Heerenveen weer optimaal.

3 jun. 2017
Meekijk VieuwerJoop, PC1J heeft een nieuwe Coversityviewer gemaakt voor Windows 10.
Deze versie heet 10.0.4.0 en is te downloaden op:
https://www.microsoft.com/nl-nl/store/p/coversityviewer/9nblggh5zh23?rtc=1.
Alweer bedankt Joop!

20 nov. 2016
DigitaleSleutelMisschien had u het nog niet ontdekt, maar begin deze week hebben onverlaten de Coverity website gehacked en daarop software geplaatst, welke een overdaad aan mailverkeer veroorzaakte. Onze "web-hoster" heeft daarop terrecht de complete site "uit de lucht" gehaald. Nu, na een paar dagen flinke webpagina opruiming en schoonmaak" is de site weer terug gezet en hebben we de digitale sloten vervangen en nieuwe digitale sleutels gemaakt. Excusses voor het tijdelijke ongemak.

12 nov. 2016
Meekijk VieuwerJoop, PC1J heeft een nieuwe Coversityviewer gemaakt. Deze versie is "Google-based" en met .NET geschreven. Het windows installatie programma voor de Coversityviewer, versie 1.0.0.3 is nu te downloaden. Dit programma ziet er anders uit en bevat bovendien een meeluister-tool. Opnieuw bedankt Joop!

1 okt. 2016
Meekijk VieuwerEr is door Joop, PC1J een windows installatie programma voor de Coversityviewer geschreven. Dit programma vergemakkelijkt een installatie in Windows.

14 sep. 2016
Deze website is verhuisd. Vanaf 14 oktober kunt u ons vinden op http://coversity.muntronde.nl.
U kunt ook proberen regelmatig de QRZ-com website op https://www.qrz.com/lookup/PI2NON te raadplegen.

4 mrt. 2016
Meekijk VieuwerDoor een nieuw server-problemen voor de viewer en de audiostream is Hans PA0EBC genoodzaakt geweest een nieuw IP-adres in gebruik te nemen. Dat heeft gevolgen voor al het meekijk en meeluister verkeer. Voor het meekijken met de app kunt u eventueel voorlopig zelf het IP-adres veranderen in 82.73.238.56 Vanaf nu kunt u meeluisteren op http://82.73.238.56:9744/broadwave.asx?src=1&rate=1

naar het Oude Nieuws
naar het Oude Coversity nieuws


 
© Coversitygroup Noord- en Oost Nederland
Bereiksoverzicht